Natuur Kwaffuur: biologische hair wellness

Een natuur kapsalon in de buurt van Herentals: wat een ervaring

Een natuur salon, wat is dat?

Mijn salon is een natuur kapsalon in de buurt van Herentals. Concreet betekent dit het volgende: er worden enkel biologische producten gebruikt om uw haar te verzorgen. Geniet ten volle van de aromatherapie, biologische shampoos, natuurlijke haarverf… Omdat alles natuurlijk is, vormen deze producten een meerwaarde voor uw haar. Ze verzorgen uw haar namelijk optimaal, waardoor het z’n oorspronkelijke glans en vitaliteit terugkrijgt!

Kwalitatieve service

Als u op zoek bent naar een op en top service, moet u bij deze natuur kapper in de buurt van Nijlen zijn. Van zodra u binnenkomt, krijgt u namelijk een enorme energie boost. Onder andere het gebruik van de fantastisch geurende etherische oliën is daar de oorzaak van. Deze zorgen namelijk dat u volledig tot rust komt en even kunt ontsnappen aan de haastige en stressvolle wereld. Klinkt zalig toch?

Maar dat is nog niet alles… Deze natuur kapper in de buurt van Nijlen neemt ook de tijd om naar u te luisteren.  Dit is mogelijk dankzij de natuurlijke producten van Hairborist. U krijgt op die manier een aangepaste behandeling en gepersonaliseerd advies. Hairborist voorziet namelijk een professioneel gamma voor het natuur salon, zodat kappers op maat gemaakte behandelingen kunnen voorzien voor de klant. Door het haar te voeden met een unieke samenstelling van plantaardige en etherische oliën, herleeft het haar opnieuw. De haarstructuur wordt hersteld en uw natuurlijke glans keert terug na een bezoek aan deze natuur kapper in de buurt van Nijlen.

Kom tot rust bij deze natuur kapper in de buurt van Nijlen

Neem pauze en kies even voor een moment van me-time. In het natuur salon hoeft u enkel te genieten van de wellness behandeling voor uw haar. Dit geeft uw geest de kans om even te kalmeren. Alle behandelingen vinden plaats in een gemoedelijk kader. Door de persoonlijke en warme aanpak, krijgt u een fantastische ervaring. Uw haar zal na de verzorging fris en zuiver aanvoelen, met een subtiele toets van de natuurlijke geuren. Kortom, een pure zintuigelijke ervaring in dit natuur kapsalon in de buurt van Herentals.

Bovendien geniet u van deze sublieme ervaring, zonder een meerprijs te betalen. Deze wellness behandelingen zijn inbegrepen in de prijs! U betaalt dus geen supplementen voor extra verzorging, extra product… in een natuur salon. De prijs die vermeld wordt, is dus wel degelijk deze die u betaalt, ongeacht de lengte van uw haar! Aan de toonbank van dit natuur kapsalon in de buurt van Herentals, komt u dus niet voor een verrassing te staan: u weet vooraf wat u zult betalen.

Een natuur kapsalon in de buurt van Herentals: rustige ligging

Het natuur salon ligt nabij Herentals, maar is toch rustig gelegen. Het is dus vlot bereikbaar, zonder last te hebben van parkeerproblemen, betalend parkeren, files… U kunt zelfs meteen naast de ingang parkeren en dit volledig gratis… Kortom allemaal voordelen als u deze natuur kapper in de buurt van Nijlen bezoekt! Waarom nog twijfelen?

Natuur Kwaffuur
Markt 7
2270 Herenthout
Deze natuur kapper in de buurt van Nijlen wast het haar