Natuur Kwaffuur: biologische hair wellness

Een kapper die service en kwaliteit centraal stelt

Biologische producten bij dit kapsalon

Als biologische kapper kies ik ervoor om met natuurlijke producten te werken. Zo ben ik zeker dat de producten zo biologisch en duurzaam mogelijk zijn. Er is namelijk geen impact voor het milieu. Voor mij is dit belangrijk, ik probeer de ecologische voetafdruk van mijn kapsalon namelijk zoveel mogelijk te verkleinen.

Ik werk met de producten van Hairborist, een 100% Belgische leverancier. Hun gamma staat voor professionaliteit en kwaliteit. De producten krijgen namelijk het label Ecogarantie. Dit is het strengste label dat er bestaat in Europa: het garandeert dat de producten natuurlijk, duurzaam en kwalitatief zijn. Ik ben dus heel fier om zo’n producten in mijn salon aan te bieden.

Kies voor een rustig en ontspannend kapsalon

Dankzij Hairborist kan ik een concept van biologische hair wellness aanbieden. Ik werk namelijk met etherische oliën. Op deze manier kan ik iedereen een op maat gemaakte behandeling geven. Droog haar, vette hoofdhuid, schilfers… alles kan verholpen worden in mijn kapsalon. Door z’n regenererende werking, zal uw haar volledig herstellen. Uw natuurlijke, sublieme glans zal terugkeren en u zult opnieuw stralen.

Een ander voordeel van deze aromatherapie is dat het een gevoel van rust en ontspanning creëert. Wanneer u mijn salon binnenkomt, zult u merken dat er een gemoedelijke sfeer hangt. Op deze manier ga ik als kapsalon een relatie aan met mijn klanten. U moet zich comfortabel voelen bij uw kapper, zodat u volledig kunt genieten. U zult met een fantastisch gevoel naar huis gaan: volledig relax en ontspannen.

Aan de toonbank van deze kapper geen verrassing

Vaak worden er nog bijkomende kosten of supplementen aangerekend in een traditioneel kapsalon: extra shampoo, speciale voeding… U weet dus nooit op voorhand hoeveel u zult betalen. In mijn salon wordt deze werkwijze niet toegepast. In plaats daarvan werk ik met een transparante prijslijst, die opgesteld is volgens een all-in formule. Er worden geen extra’s aangerekend, alles is inbegrepen in de prijs. Meer zelfs, iedereen in het salon betaalt dezelfde prijs ongeacht de lengte van het haar.

Mijn salon is toegankelijk

U hoeft niet in de file te staan, geen parking te zoeken, niet betalend te parkeren om mijn salon te bezoeken. Volledig anders dus dan wanneer u een kapper in de stad bezoekt, waar dit wel het geval is. Ondanks de rustige ligging, is mijn kapsalon toch vlot bereikbaar. Het is namelijk gelegen dichtbij Nijlen en Herentals. Kortom, er zijn enkel voordelen als u deze kapper in Herenthout bezoekt.

Natuur Kwaffuur
Markt 7
2270 Herenthout
Dit kapsalon heeft heel veel plezier tijdens het werken